CHP Mersin Milletvekili Seçer:

CHP Mersin Milletvekili Seçer: -Daha çağdaş, daha demokrat, daha yaşanabilir bir ülkeyi birlikte kuracağız


MERSİN (A.A) - CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, daha çağdaş, daha demokrat, daha yaşanabilir bir ülkenin hep birlikte kurulacağını söyledi.
     CHP Mezitli Gençlik Kollarının Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısında CHPli gençlerle biraraya gelen Seçer, yaptığı konuşmada, CHPnin ülke sorunlarının çözümüne katkı sunmaya çalıştığını ifade etti.
     Türkiyede çatışma ortamın ve terörün sona ermesi için bir sürecin işlediğine de dikkati çeken Seçer, CHPnin bu konudaki samimi yaklaşımlarının da görmezden gelinemeyeceğini vurguladı.
     30 yıldır Türkiyeyi önemli sıkıntılara sokan çatışma ortamının sona ermesini herkesin istediğini ifade eden Seçer, Dökülen kardeş kanının artık durmasını ve Türkiyede artık silah seslerinin duyulmamasını istiyoruz. Bin yıldır Anadolu toprakları üzerinde bir arada yaşayanlar, yine birlik ve beraberlik barış ve dostluk içinde bunu başaracaklar. Daha çağdaş, daha demokrat, daha yaşanabilir bir ülkeyi birlikte kuracağız. Hangi inanç ve etnik yapıdan olursa olsun tüm Türkiyenin kardeşçe yaşamasını istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber CHP Mersin Milletvekili Seçer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER