CHP Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması

CHP Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aksu: Terör örgütü milletin iradesine en büyük saygısızlığı yapıyor


TEKİRDAĞ (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Terör örgütü milletin iradesine en büyük saygısızlığı yapıyor dedi.
     Aksu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Çorlu Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programı sonrası yaptığı konuşmada, terör örgütüne ve bölücü gruplara seslenerek, terörün can yaktığını ve yakmaya da devam ettiğini belirtti.
     Türkiyede yaşanan terör olaylarını şiddetle kınadığını ifade eden Aksu, CHP Milletvekili Hüseyin Aygünün bir an önce bulunmasını istiyorum. Terör örgütü can yakmaya devam ediyor. Bunun yanında, milletin iradesine ve milli iradeye en büyük saygısızlığı yapıyor. Ben de, bu yaşanan terör olaylarını şiddetle ve nefretle kınıyor lanetliyorum. Bölücü terör örgütü şunu unutmamalıdır. Bizim demokratikleşme sürecimizi her ne kadar sabote etmeye yönelik, içimizi acıtan, yüreğimizi kanatan, insanlık onuruyla bağdaşmayan eylemlerde bulunsa da ileri demokrasi sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz diye konuştu.
     AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçunun bir projesi ile binlerce kişinin iftar yemeğinde buluştuğunu anlatan Aksu, Ramazan ayında yapılan bu tür faaliyetlerin kardeşlik, barış ve birliktelik için önemli adımlar olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Yavuz Karaduman / Hakan Şahin
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber CHP Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER