CHP milletvekilleri, Yeşilovada konferansa katıldı

CHP milletvekilleri, Yeşilovada konferansa katıldı


BURDUR (A.A) - CHP milletvekilleri, partilerinin Yeşilova İlçe Başkanlığının düzenlediği "Yeni Anayasa ve Türkiye Nereye Gidiyor" konferansına katıldı.
     Yeşilova Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen konferansa CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ile Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger, CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman ve davetliler katıldı.
     Milletvekili Özkan, Cumhuriyet Halk Partisinin tüm yöneticilerinin memleket için çalıştığını ifade ederek, CHPnin vatanını, milletini korumak adına iktidar olmaya çalıştığını söyledi.
     Güler ise AK Parti döneminin artık sona erdiğini öne sürerek, "AK Parti 10 yıldan beri hiç hak etmediği desteği aldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk milliyetçiliğini ayaklarımın altına alırım demesiyle AK Partiyi bitirdi" dedi.
     Güler, şöyle konuştu
     "CHP olarak çözüm sürecine ihanet süreci, bu anayasaya Türkiyeyi bölme anayasası diyoruz. Yapılmak istenen şey Türk ulusunun sona erdirilmesidir. İhanet anlaşmalarına, bölünme anayasalarına ve Türk ulusunun varlığına son verme girişimlerine hiçbir şekilde izin vermeyeceğiz."
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP milletvekilleri, Yeşilovada konferansa katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER