CHP Tarsus İlçe Başkanı Özel:

CHP Tarsus İlçe Başkanı Özel: Belediye Başkanı Kocamaz, halka doğruları söylemiyor


MERSİN (A.A) - CHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Özel, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazın halka doğruları söylemediğini savundu.
     Özel, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, teşkilat olarak kamuoyuna belgelerle doğruları anlatmaya çalıştıklarını belirtti.
     Tarsusta artık bir çok şeyin değiştiğini, bu değişimden de bazılarının endişe duyduğunu savunan Özel, Faklı muhalefet anlayışının dışında, halkı koruma görevini yerine getirmeye çalışıyoruz. İlçe yönetimi olarak bir yıldır görevdeyiz. Siyaset anlayışımız sadece gerçekleri yansıtmaktır. Biz halk adına muhalefete başladık. Biz gücümüzü Haktan ve halktan alıyoruz. Maalesef 4 dönemdir görevde olan Kocamazın üslubunda her hangi bir değişik görülmedi. Şunu unutmamak gerekir ki siyasette üslup çok önemlidir dedi.
     Birilerinin rantı elden gidecek diye susamayız diyen Özel, şöyle devam etti:
     Madalyasını satarak su sayacını yenileyen hemşehrimiz işte burada. Kendisi Kocamazdan özür dilemediğini belirtiyor. Görülüyor ki gerçekler Kocamazın anlattığı gibi değil. Sayın Kocamaz, korku ve baskıyla her şeyi halledeceğini sanıyor. Ancak artık devir değişti. Halk için, halkla beraber siyaset yapan, halkın çıkarlarını savunan ve savunmaya devam edecek olan CHP var. Belediye Başkanı Kocamaz, halka doğruları söylemiyor. Kocamaz, geçen yılın Aralık ayında su fiyatlarının yüzde 40 oranında ucuzlayacağını söylemişti. Bizde yaptığımız hesaplara göre suyun ucuzlamayacağını ve halkı aldattığını söylemiştik. Bizim dediğimiz çıktı. Ayrıca Tarsus Belediyesi MESKİye işletme giderleri olarak yılda 400 bin lira bedel ödüyor. Buna karşılık Tarsus Belediyesi TASKİ kanalıyla abonelerinden aylık 2 milyon 800 bin lira yani yılda 30 milyon liraya yakın su parası topluyor.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber CHP Tarsus İlçe Başkanı Özel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER