CHP Tunceli Milletvekili Aygünün kaçırılması

CHP Tunceli Milletvekili Aygünün kaçırılması -CHP Karabük İl Başkanı Karadağ: -Bu pervasız saldırı, CHPnin ve tüm toplumumuzun terörle mücadelesine sadece güç katacak ve kararlılığımızı pekiştirecektir


KARABÜK (A.A) - CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması ile ilgili, Bu pervasız saldırı, CHPnin ve tüm toplumumuzun terörle mücadelesine sadece güç katacak ve kararlılığımızı pekiştirecektir dedi.
     Karadağ, yaptığı açıklamada, Aygünün bir an önce serbest bırakılması gerektiğini, bu kaçırılma olayının o bölgedeki sorunu başka bir tarafa çektiğini belirtti.
     Aygünün kaçırılmasının ülke genelinde derin bir üzüntü yarattığını ifade eden Karadağ, şunları kaydetti:
     CHP Tunceli Milletvekilimiz Hüseyin Aygünün 12 Ağustosta teröristler tarafından kaçırılması olayını şiddetle kınıyoruz. Bu eylem parlamenter demokrasimizi, onun temel organı olan, halkımızın iradesini temsil eden TBMMyi ve o iradeyi sorunlarımızın çözümü için tek yol olarak gösteren CHPyi, hedef alan bir meydan okumadır. Bu pervasız saldırı, CHPnin ve tüm toplumumuzun terörle mücadelesine sadece güç katacak ve kararlılığımızı pekiştirecektir.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber CHP Tunceli Milletvekili Aygünün kaçırılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER