Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ:

Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ: -Hedefimiz önümüzdeki yaz sezonuna kadar ilçemizde en az 2 plaja mavi bayrak almak


YALOVA (A.A) - Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Hedefimiz önümüzdeki yaz sezonuna kadar ilçemizde en az 2 plaja mavi bayrak almak dedi.
     Dağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede sahil düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Dağ, İlçemiz Yalovanın en gözde yeri. Sahillerimiz de çok güzel. Biz bunu daha iyi bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.
     Önümüzdeki yıla kadar Çiftlikköy sahillerindeki en az 2 plajın temizlik simgesi olan Mavi Bayrak alacağını belirten Dağ, şunları kaydetti:
     Sahil projesini bir an önce bitirmek istiyoruz. Bunu bitiremezsek bile hedefimiz önümüzdeki yaz sezonuna kadar ilçemizde en az 2 plaja mavi bayrak almak. Bu konuda da iddialıyız. Turizmin yoğun olduğu bu ilçeye daha fazla turist çekeceksek bunu yapmak zorundayız.
     İlçede yaz sezonunun hareketli geçtiğini dile getiren Dağ, Akşamları sahilde iğne atsanız yere düşmez. Bu yıl hareketli bir yaz sezonu geçiriyoruz. Yazlıkların tamamı neredeyse dolu. Bu yıl gençler de ilçemize ilgi duyuyor. Avrupa-da yaşayan Türk vatandaşlarımız özellikle ilçemizi tercih ediyorlar diye konuştu.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER