Cinayet mahallinde unutulan montun ele verdiği

Cinayet mahallinde unutulan montun ele verdiği zanlılar -Konyada yalnız yaşadığı evde silahla öldürülen kişinin katil zanlısı olarak gözaltına alınan üvey oğlu tutuklandı -Öldürülen kişinin eşinin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuk


KONYA (A.A) - Konyada yalnız yaşadığı evde silahla öldürülen kişinin katil zanlısı olarak gözaltına alınan üvey oğlu tutuklandı, eşinin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Hosruf Altıntaşın (40) silahla öldürülmesinin ardından gözaltına alınan eşi Dilek A, üvey oğulları Recep D. (19) ve K.D. (16) ile arkadaşları Y.Enin (15) polisteki işlemleri tamamlandı.
     Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.
     Zanlılardan Recep D, tutuklandı. Dilek A, K.D, ve Y.E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesinde oturan babası Hosruf Altıntaştan (40) haber alamayan kızı Sibel Yelekin, kayınpederi Fevzi Yelekin ile birlikte iki gün önce söz konusu adrese gitmiş, kapısı kilitli olan evin açık olan penceresinden içeriye bakıldığında Altıntaşın cesediyle karşılaşılmıştı.
     Silahla öldürüldüğü anlaşılan Altıntaşın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada polis, olay yerinde unutulan monttan yola çıkarak zanlılara ulaşmıştı.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Cinayet mahallinde unutulan montun ele verdiği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER