Cizrede polis memurunun şehit olması

Cizrede polis memurunun şehit olması -Şırnakın Cizre ilçesinde görevliyken otomobilin devrilmesi sonucu şehit olan Ali Bektaşın Konyadaki baba ocağında hüzün var -Genç polis memuruna, üç aylıkken römorkun altında kalması sonu


KONYA (A.A) - Şırnakın Cizre ilçesinde görevliyken otomobilin devrilmesi sonucu şehit olan polis memuruna, kaza sonucu 3 aylıkken yaşamını yitiren kardeşi Alinin isminin verildiği öğrenildi.
     Ali Bektaşın (28) şehit olduğu haberi Konyanın Ilgın ilçesindeki baba ocağına ulaştırıldığında, genç polis memurunun yakınları sinir krizi geçirdi.
     Baba Ali (56) ile anne Hatice Bektaş (56) ambulansla Ilgın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Oğullarının acısına dayanamayan Bektaş çifti, burada yapılan müdahalenin ardından ilçe merkezindeki evlerine geri getirildi.
     Gözyaşlarının hakim olduğu ev, Türk bayrakları ile donatıldı. Bektaşın şehit haberini alan yakınları ve ilçe halkı da eve akın etti.
     Ali Bektaşın, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden kardeşi Ali ile aynı kaderi paylaşması ise dikkati çekti.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 1981 yılında doğan ve henüz üç aylıkken ailesinin pancar tarlasında çalıştığı sırada römorkun altında kalması sonucu hayatını kaybeden kardeşinin ismini yaşatmak için şehide Ali adı verildi.
     İki yıldır Şırnakta görevli olan Bektaşın kendi isteğiyle buradaki görevini uzattığı belirtildi.
     Biri kendisiyle ikiz, 4 kardeşi bulunan Bektaşın cenazesinin yarın Ilgın ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.
     Şehit polisin yakını Ahmet Bektaş, Ali Bektaşın vatan millet için daima elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.
     Bektaş, şehit polisin kardeşiyle aynı kaderi paylaştığını dile getirdi.
     Cizre Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinde görevli polis memurlarını taşıyan otomobil, Cizre-Nusaybin karayolunun 10. kilometresinde şarampole yuvarlanmış, Ali Bektaş olay yerinde şehit olurken, Murat Yel, Murat Tuma ve Batuhan Göz ağır yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Cizrede polis memurunun şehit olması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER