Çocuk gelişimi öğrencilerinden kukla gösterisi

Çocuk gelişimi öğrencilerinden kukla gösterisi


KASTAMONU (A.A) - Pınarbaşı Şehit Ayhan Sütçü Çok Programlı Lisesi öğrencileri, ana sınıfı öğrencilerine kukla gösterisi yaptı.
     Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencileri, Şehit Ramazan Akkaya Yatılı Bölge Ortaokulunda Hacivat-Karagöz kukla oyunu ile ront gösterisi sundu.
     Ana sınıfında gerçekleştirilen gösteride öğrencilere öncelikle Ispanaklı Yumurta isimli skeç oynandı. Skecin ardından çocuk gelişimi öğrencileri, Hacivat ve Karagöz kukla gösterisini yaptı.
     Lise öğrencileri, oyunlardan sonra ana sınıfı öğrencileri için hazırladıkları şapka ve balonları öğrencilere dağıttı. Gösteride, ana sınıfı öğrencileri Miço isimli kahramanla şarkı söyleyip, yüzlerini boyadılar.
     Şehit Ayhan Sütçü Çok Programlı Lisesi Müdürü Tuğrul Uçak, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencilerimizin 4 yıl boyunca edindikleri bilgi ve tecrübelerini okul öncesi öğrencilerimize aktararak mesleki gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Bilmek yetmez. Bildiğini aktarıp uygulayarak öğrencilerimizi alanlarında tam donanımlı olarak mezun ediyoruz.
    
     Muhabir: Hatice Karakaş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Çocuk gelişimi öğrencilerinden kukla gösterisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER