ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü tiyatro festivalden ödülle döndü


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü, tiyatro festivalinden ödülle döndü.
     Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü, Süleyman Demirel Üniversitesinde düzenlenen Uluslararası Arda Kanpolat Tiyatro Festivali ve Kongresine Doç. Dr. Adnan Çevik ve öğretim görevlisi Şahine Hatipoğlunun bildirileri, öğretim görevlisi Buket Denizin atölye çalışması ve yönetmenliğini araştırma görevlisi Zafer Öncülün yaptığı Pusuda adlı oyunuyla katıldı.
     Anadolu Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi ile Bulgaristan, İtalya, Çek Cumhuriyeti ve İrandan oyunculuk eğitimi veren bölümlerinin oyunlarının sergilendiği festivalde, Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Cengizhan Sürücü, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.
    
     -Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü öğretim üyeleri Tiranı ziyaret etti
    
     ÇOMÜ Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. A. Suat Ateş, Doç. Dr. Yeşim Büyükateş, araştırma görevlisi Seçil Kolsal ile doktora öğrencisi R. Ertuğ Yentür, Arnavutlukun başkenti Tiranda düzenlenen MarCoastEcos 2012 toplantısına katıldı.
     Öğretim üyelerinin sözlü ve poster sunumlar yaptığı toplantıda, Seçil Kolsal tarafından sunulan çalışma En İyi Poster Sunumu ödülünü kazandı.
    
     -ÇOMÜ Okçuluk Bayan Takımı sporcuları Rektör Laçineri ziyaret etti-
    
     ÇOMÜ Okçuluk Bayan Takımı sporcuları Rektör Prof. Dr. Sedat Laçineri ziyaret etti.
     Ispartada düzenlenen Üniversitelerarası Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Olimpik Yay kategorisinde Türkiye birinciliği kazanan ÇOMÜ Okçuluk Bayan Takımı oyuncuları Mine Yalçınkaya, Kader Burcu Berber ve Eda Şentürk ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretim görevlisi Zeynel Dohman, Rektör Laçiner ile makamında görüştü.
     Prof. Dr. Laçiner, sporculara hediyeler verdi.
     (BYR-HRN)
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER