ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Rektör Laçiner, Kültür ve Turizm Bakanı Günayı ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günayı ziyaret etti.
     Laçiner, ziyaret sırasında üniversitede yürütülen çalışmalar ile Bakan Günayı bilgilendirip, Günayı Çanakkaleye ve ÇOMÜye davet etti.
     Bakan Günay ise ÇOMÜye gelmekten büyük bir memnuniyet duyacağını ifade ederek en kısa zamanda ziyaretin gerçekleşeceğini söyledi.
     Ziyarete ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit de katıldı.
    
     -Tıp Fakültesine yeni öğretim üyeleri-
    
     ÇOMÜ Tıp Fakültesi yeni katılımlarla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
     Son olarak Yrd. Doç. Dr. Öztekin Çıkman (Cerrahi Tıp Bilimleri, Genel Cerrahi Anabilim Dalı), Yrd. Doç. Dr. Gönül Zeren (Dahili Tıp Bilimleri, Kardiyoloji Anabilim Dalı), Yrd. Doç. Dr. Halil Murat Şen (Dahili Tıp Bilimleri, Nöroloji Anabilim Dalı) ve Yrd. Doç. Dr. Sedat Özcan (Cerrahi Tıp Bilimleri, Kalp ve Damar Cerrahi Anabilim Dalı) ÇOMÜ kadrosuna katıldı.
    
     -ÇOMÜSEMden ÇDHMİye ziyaret-
    
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ÇOMÜSEM) üyeleri, Çanakkale Devlet Hava Meydanları İşletmesini (ÇDHMİ) ziyaret etti.
     Ziyarete, ÇOMÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Habacı ve Müdür Yardımcısı Zafer Karadayı, Çanakkale Havaalanı Müdürü Yücel Besim Aladağ, Eğitim Komisyonu Başkanı Efraim Ezgin Çelik katıldı.
     Yrd. Doç. Dr. İbrahim Habacı, ÇOMÜSEM ve üniversite olarak tüm kamu kurum ve kuruluşların emrinde olduklarını belirterek, Birikimimizi halkımızla paylaşmak istiyoruz. 1500 civarındaki öğretim elemanı kadromuzla üniversitemizin veremeyeceği hiç bir kurs yok. Ekim ayında havalimanı personeline 30 saatlik eğitim vereceğiz. Çanakkalede, ÇOMÜSEMi üniversite ile halkımız arasında köprü olmasını arzu ediyoruz dedi.
     ÇDHMİ Müdürü Aladağ ise üniversiteyi kendilerine daha yakın hissettiklerini ifade ederek, Artık üniversite yönetimine ulaşmak zor değil. Bu durum bize de güven veriyor. Nazik ziyaretinizden çok memnun olduk. Bundan sonraki süreçte her türlü eğitim, destek konusunda beraber hareket edelim diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER