ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Ayvacık MYOda, Ekonomide STKların Önemi konferansı düzenlendi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Ayvacık Meslek Yüksekokulunda (MYO), Ekonomide STKların Önemi konferansı düzenlendi.
     Çanakkale Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Aşkın Değirmenci ve Semih Başaranın da katıldığı konferansta yaptığı konuşmada, öğrencilik sonrası iş adamı olma sürecinin uzun zaman aldığını söyledi.
     Güçlerin birleştirildiğinde, sivil toplum kuruluşu olunduğunda kaynakların akılcı kullanıldığını ve yeni olanaklar yaratıldığını dile getiren Yıldız, Biz mantığıyla işlerimizi iyi şekilde ve paylaşarak yerine getirdiğimizde yaratılan şey mutluluk oluyor dedi.
     Söyleşi sonunda Ayvacık MYO Müdür Yardımcısı öğretim görevlisi Adnan Şimşek tarafından ÇASİAD yöneticilerine teşekkür belgesi sunuldu.
    
     -ÇOMÜde Şeb-i Arus etkinliği-
    
     ÇOMÜde, Mevlananın 739. vuslat yıl dönümü dolayısıyla Şeb-i Arus etkinliği düzenlendi.
     ÇOMÜ Tasavvuf ile Ortak Akıl topluluklarınca organize edilen etkinlik, Troya Kültür Merkezinde gerçekleşti. Üniversitede ilk kez düzenlenen tören yoğun ilgi gördü.
     Mevlevi üstadı Mustafa Özbağ, etkinlikte yaptığı konuşmada, bu yıl Af temasını seçtiklerini belirterek, Allah affeder, affetmeyi sever. Bizler de affedici olmalıyız, çünkü affetmek Allahın sıfatlarıyla sıfatlanmaktır dedi.
     Konuşmaların ardından sema gösterisi sunuldu.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer / Haluk Yüksel
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER