ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Anne çocuk etkinliği gerçekleştirdi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Erken Çocukluk Eğitimi Topluluğunca düzenlenen, Anne çocuk etkinliği gerçekleştirildi.
     Topluluk Akademik Danışmanı araştırma görevlisi Özlem Ç. Morkoç rehberliğinde, Topluluk Başkanı Emel Kaymak ve üyelerden Begüm Kayanın destekleriyle yapılan etkinlikte, Orff Yaklaşımına dayanarak, çeşitli sanat, müzik, dans ve ritm çalışmaları yapıldı.
     Çalışma sonunda hem eğlendiklerini, hem de çocuklarıyla birlikte yaparak, yaşayarak öğrendiklerini belirten anneler, bu tür çalışmaların devam etmesini beklediklerini dile getirdiler.
    
     Tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor
    
     ÇOMÜnün düzenlediği Mavi Kapak Kampanyası kapsamında toplanan 2 ton kapak, tekerlekli sandalyeye dönüştü. Mavi kapaklarla alınan 8 adet tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
     Bayramiçin Pınarbaşı köyünde yaşayan Tacettin Sezgine (52), tekerlekli sandalyesini ÇOMÜ yetkilileri teslim etti.
     Sezgin, bu imkanı sağlayan ÇOMÜ yetkililerine ve kampanyaya kapak toplayarak destekte bulunan duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.
     ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, yaptığı açıklamada, kampanyaya Çanakkale ve çevre illerden çok yoğun ilgi ve katılım olduğunu söyledi.
     Bu bizi ve ihtiyaç sahiplerini çok mutlu ediyor diyen Hisar, Bu bağlamda bir yıl daha sürecek olan kampanyamıza destek olan ve olacak herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER