ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Üniversite kütüphanesine kitap bağışları sürüyor


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kütüphanesine kitap bağışları devam ediyor.
     Kitap sayısını bir yıl içinde yaklaşık yüzde 300 artıran, üye olduğu veri tabanları ve elektronik kaynaklarla bilgiye erişimde çağın tüm gerekliliklerini yakalayıp, İstanbul dışında Marmara Bölgesinin en büyük kütüphanesi haline gelen ÇOMÜ Kütüphanesine bağışlar sürüyor.
     Kütüphaneye son olarak, ABD Büyükelçiliği, Abdullah Gül Üniversitesi, Afyon Valiliği, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Birleşik Fon Bankası, Doç. Dr. Erhan Büken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı, İstanbul Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası,Kenan Uzel, Kırşehir Valiliği, Konya Valiliği, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Belediyesi,Osmaniye Valiliği, Pakistan Büyükelçiliği, Milletvekili Hasan Ali Çelik, Siirt Üniversitesi, Ziraat Bankası kitap bağışında bulundu.
     Öte yandan, Ödemiş Ticaret Borsası ise 100. yılda şehitlerimiz için 1 milyon kitap kampanyasına 500 liralık nakdi katkı yaparak destek oldu.
    
     -Çanakkale Savaşları sahneye taşındı-
    
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü öğrencilerinin Sahne Çalışması 1 dersi kapsamında, öğretim görevlisi Buket Denizin koreografisini yaptığı ve yönettiği Çanakkale Çanakkale adlı oyun sahnelenecek.
     Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Tuncayın kaleme aldığı eserin, ÇOMÜde sahnelenmesi için dramaturgi çalışmasını Doç. Dr. Adnan Çevik gerçekleştirdi. Kostüm tasarımını ise GSF Tekstil Bölümü öğretim görevlisi Şule Günal yaptı.
     Oyun, 19 Martta ÇOMÜ Anafartalar Yerleşkesi Süleyman Demirel Konferans Salonunda sahnelenecek.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER