ÇOMÜSEMin ÇDHMİ ziyareti

ÇOMÜSEMin ÇDHMİ ziyareti


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (ÇOMÜSEM), Çanakkale Devlet Hava Meydanları İşletmesini (ÇDHMİ) ziyaret etti.
     ÇOMÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Habacı, bölümleri ve üniversitesi olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarının emrinde olduklarını söyledi.
     Birikimlerini halkla paylaşmak istediklerini belirten Habacı, Bin 500 civarındaki öğretim elemanı kadromuzla üniversitemizin veremeyeceği hiçbir kurs yok. Ekim ayı içerisinde hava alanı personeline 30 saatlik bir eğitim vereceğiz. Çanakkale-de ÇOMÜSEMin üniversite ile halkımız arasında köprü olmasını arzu ediyoruz dedi.
     ÇDHMİ Müdürü Besim Aladağ ise son zamanlarda ÇOMÜ ile halkın bütünleşmesini görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
     Üniversiteyi kendilerine yakın hissettiklerini dile getiren Aladağ, Artık üniversite yönetimine ulaşmak zor değil. Bu durum bize de güven veriyor. Nazik ziyaretinizden çok memnun olduk. Bundan sonraki süreçte her türlü eğitim, destek konusunda beraber hareket edelim diye konuştu.
     Ziyarete ÇOMÜSEM Müdür Yardımcısı Zafer Karadayı da katıldı.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber ÇOMÜSEMin ÇDHMİ ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER