Çorluda, Üreten Kobi toplantısı yapıldı

Çorluda, Üreten Kobi toplantısı yapıldı -Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Aksel: Kobilerin, yeni üretim ve alt yapı yatırımları ile satın alımları ve işletme sermayelerini finanse ediyoruz


TEKİRDAĞ (A.A) - Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksel, Kobilerin, yeni üretim ve alt yapı yatırımları ile satın alımları ve işletme sermayelerini finanse ediyoruz dedi.
     Aksel, Halkbankın Organize Sanayi Bölgelerinde ve sanayi sitelerinde faaliyet gösteren kobilere yönelik, üreten kobi kapsamında Çorluda bir otelde düzenlenen toplantı da yaptığı konuşmada, ülkedeki sanayi yatırımlarının gerçekleşmesinde ve işletmelerin verimliliklerinin arttırılmasında kritik bir görev üstlendiklerini söyledi.
     Organize Sanayi Bölgeleri ve sanayi sitelerindeki kobilere yönelik yatırımlarında kolaylık sağlayacak finansal çözümler ürettiklerini anlatan Aksel, Kobilerin, yeni üretim ve alt yapı yatırımlarını satın alımlarını ve işletme sermayelerini finanse ediyoruz ifadesini kullandı.
     Aksel, Halkbank olarak enerji verimliliği kredisiyle de üretim sürecinde harcanan enerjiyi azaltmak isteyen ve enerji verimliliği ile ısı yalıtımı konularında yatırım yapmayı planlayan kobilere uygun koşullarla destek sağlamaya başladıklarını anlattı.
     Enerji konusunun önemini vurgulamak anlamında bu kredi programını bir sosyal sorumluluk çalışması olarak gördüklerini belirten Aksel, enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratarak Türkiyenin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.
     Toplantıya katılan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan da Türkiyede Halkbankın geçmişini ve bu gününü herkesin bildiğini belirterek, son yıllarda Halkbankta müthiş bir gelişmenin yaşandığını ve şu an ülkedeki en ileri konumda olan bankalardan biri olduğunu ifade etti.
     Toplantıya, Çorlu ve civar ilçelerde faaliyet gösteren oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çorluda, Üreten Kobi toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER