Çorludan kısa kısa

Çorludan kısa kısa -İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği Başkanları bir araya geldi


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul aile birliği başkanlarıyla bir araya geldi.
     Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Çorluda daha iyi bir eğitim hizmeti olabilmesi için bir araya geldiklerini söyledi.
     Doğan, Çorluda 2 bin 500ün üzerinde öğretmenle eğitim öğretim veriyoruz. Çorlu, eğitim alanında çok önemli bir yerde. Ziyaretlerimiz çerçevesinde yakında okullarımızı gezmeye başlayacağız. Okul aile birlikleri, okullarımız ve idarecilerimizle veliler arasında çok iyi bir köprü unsuru oluşturan yasal bir oluşum. Bunun için, aile birliklerimize ciddi ve önemli görevler düşüyor dedi.
     Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar, konuşmasında, Okul aile birliklerimiz, okullarımıza bağlı, okula ve öğrencilere yardım eden unsurlardır. Okullarımızda disiplini sağlamak adına da aile birliklerimiz önemli şeklinde konuştu.
     Toplantıda, konuşmaların ardından Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğanın toplantıyı takip eden basın mensuplarının dışarıya çıkarılmasını istemesi üzerine kısa süreli tartışma yaşandı.
     Olay üzerine bazı basın mensupları toplantıyı terk etti.
    
     -Çorluda sanat müziği konseri
    
     Çorlu Belediyesi, Türk Sanat Müziği Topluluğu konser düzenledi.
     Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde gerçekleştirilen konserde, merhum bestekar Avni Anıla ait eserler solo ve koro şekilde seslendirildi.
     Şefliğini Halit Tekinyılmaz, sunuculuğu ise Cansu Emiralın yaptığı konserin bitiminde, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı topluluğa çiçek takdim etti.
     Çorlu Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, dinleyicilerden ilgi gördü.
    
     -Çorlu Avcılar Derneği Başkanı Kocamanlar:
     -Ağustos 2012de açılan av sezonu Şubat 2013te kapanacak
    
     (Fotoğraflı)
    
     Çorlu Avcılar Derneği Başkanı Yüksek Kocamanlar, Ağustos 2012de açılan av sezonu Şubat 2013te kapanacak dedi.
     Kocamanlar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çorlu Avcılar Derneği olarak 620 üyeyle bölgede avcılara ve av meraklılarına hizmet ettiklerini ifade etti.
     Sezon içerisinde şu an avlanılmaya devam edilen avlak hayvanlardan da bahseden Kocamanlar, Ağustos 2012 tarihinde açılan av sezonu, Şubat 2013 tarihinde de kapanacak. Şu an, yaban domuzu, tavşan, yaban ördeği, yaban kazı ve çulluk gibi avlaklar avlanılmaya devam ediliyor. Avcı üyelerimizle sık sık biraraya gelerek, onlara avlak hayvanların dışında, verilen avlanma tarihleri dışında hiç bir hayvanın avlanılmaması için bilgiler veriyoruz şeklinde konuştu.
     Kocamanlar, avcı üyelerinin avlak hayvanları avlarken av limitlerine de uymaları gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çorludan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER