Çorumda Objektiften Yansımalar sergisi

Çorumda Objektiften Yansımalar sergisi


ÇORUM (A.A) - Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen ve uluslararası basın kuruluşu ve gazetelerin foto muhabirlerinin karelerinden oluşan Objektiften Yansımalar adlı altında fotoğraf sergisi açıldı.
     Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezinde düzenlenen serginin açılışını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yardımcısı Turhan Candan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut Okumuş, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Osman Bolluk ile İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı yaptı.
     Kurdele kesiminin ardından sergiyi gezen Başkan Külcü ve beraberindekiler, Associated Pressten Erhan Sevenler, Habertürk Gazetesinden Ozan Köse, Anadolu Ajansından Oktay Çilesiz, Milliyet Gazetesinden Bünyamin Aygün, İhlas Haber Ajansından Abdullah Coşkunun çektiği 50ye yakın fotoğrafı tek tek inceleyerek bilgi aldı.
     Serginin ardından İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, merkezin konferans salonunda Bilge Kağan Ticaret Meslek Lisesi ile Çorum Kız Teknik ve Meslek Lisesinin iletişim ve fotoğrafçılık bölümlerinde eğitim gören öğrencilerle Gazetecilik ve Fotoğraf üzerine bir söyleşi yaptı.
     Etkinlik, kokteyl ile sona erdi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorumda Objektiften Yansımalar sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER