Çorumda 100e yakın aracın lastiğinin kesilmesi

Çorumda 100e yakın aracın lastiğinin kesilmesi -Gözaltına alınan şüpheli 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı


ÇORUM (A.A) - Çorumda park halindeki 100e yakın aracın lastiğinin kesilmesi ve aynalarını kırılması olayını gerçekleştirdikleri iddia edilen 2 genç, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, sabah saatlerinde Gülabibey Mahallesinin çeşitli sokaklarında, aralarında minibüs ve traktör de bulunan 100e yakın aracın lastiğini kestikleri ve dikiz aynalarını kırdıkları iddiasıyla yakalanan M.C.P. (17) ve E.Ç.B. (17), İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Cumhuriyet savcılığındaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan zanlılar, adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı. Mahkeme kararının ardından şüpheli iki kişi ailelerine teslim edildi.
     Gülabibey Mahallesi Yenidoğan 7. Sokakta, otomobilinin alarmının çalması üzerine evinden dışarı çıkan bir vatandaş, aracının iki lastiğinin bıçakla kesilmiş olduğunu fark etmiş, ihbar üzerine polis ekiplerince yapılan incelemede, aralarında minibüs ve traktörün de bulunduğu onlarca aracın lastiklerinin kesilip, dikiz aynalarının da kırıldığı tespit edilmişti.
     Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen M.C.P. (17) ve E.Ç.B. (17),, Fevzi Çakmak Caddesi 5. sokakta park halindeki bir tırın altında gizlendikleri sırada yakalanmıştı.
    
     Muhabir: Gazi Nogay - İsmail Çimen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Çorumda 100e yakın aracın lastiğinin kesilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER