Çorumdaki su dolu çukura düşerek boğulan

Çorumdaki su dolu çukura düşerek boğulan kız çocukları -Osmancık ilçesinde gezintiye çıktıkları sırada su dolu çukura düşerek yaşamını yitiren 2 kız çocuğu, gözyaşları arasında toprağa verildi


ÇORUM (A.A) - Çorumun Osmancık ilçesinde su dolu çukura düşmeleri sonucu yaşamını yitiren iki kız çocuğu, gözyaşları arasında toprağa verildi.
     Önceki gün ilçeye bağlı Tekmen köyünün Bağlarbaşı mevkisinde toprak alınması nedeniyle oluşan ve suyla dolan çukura düşerek boğulan Selin Saatoğlu (12) ile arkadaşı Berna Karahanın (11) cenazeleri aileleri tarafından Osmancık Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Beylerçelebi Camisine götürüldü.
     Saatoğlu ve Karahanın cenazeleri, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Osmancık Asri Mezarlığında, gözyaşları arasında toprağa verildi.
     Önceki gün arkadaşları Berna (11) ve Zeynep Karahan (10) ile gezintiye çıkan Selin Saatoğlu (12), Bağlarbaşı mevkisinde toprak alınması nedeniyle oluşan ve suyla dolan çukura düşmüş, Selin ve onu kurtarmak için suya giren Berna Karahan boğularak yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Emrah Akıllı
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorumdaki su dolu çukura düşerek boğulan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER