Çorum Eğitim

Çorum Eğitim-Bir-Sen Şubesi Başkanı Başbekleyen: Yeni eğitim sisteminin devreye girmesine sayılı günler kala hala öğretmen, öğrenci ve veliler açısından bazı konularda belirsizlikler yaşanıyor


ÇORUM (A.A) - Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Mustafa Başbekleyen, yeni eğitim sisteminin devreye girmesine sayılı günler kala hala öğretmen, öğrenci ve veliler açısından bazı konularda belirsizlikler yaşandığını belirtti.
     Başbekleyen yaptığı yazılı açıklamada, yeni eğitim sisteminin başlamasına sayılı günler kaldığını hatırlatarak, bazı konulardaki belirsizliklerin eğitimcileri kaygılandırdığını bildirdi.
     Belirsizliklerin ortadan kalkması için bazı hususların ivedilikle yerine getirilmesi gerektiğine dikkati çeken Başbekleyen şunları kaydetti:
     Yeni eğitim sisteminin devreye girmesine sayılı günler kala hala öğretmen, öğrenci ve veliler açısından bazı konularda belirsizlikler yaşanıyor. Milli Eğitim Bakanlığının başarılı başlangıç yapmasının en önemli belirtisinin, sistemi uygulamaya koyacak olan öğretmenlerin memnuniyet derecesi olduğu asla gözden kaçırılmamalıdır. Öğretmenlerin iş huzuru, aynı zamanda iç huzuruna bağlıdır. Belirsizliklerin ortadan kalkması, iç huzurun ve iş huzurunun yakalanması için kısa vadede bazı hususların en kısa sürede çözüme kavuşturulması gerekmektedir.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay / Esma Aygün
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER