Çorum oto pazarı yeni yerinde hizmet

Çorum oto pazarı yeni yerinde hizmet vermeye hazırlanıyor -Belediye Başkan Yardımcısı Candan: -Oto Galericiler Sitesi yanında faaliyet göstermesi planlanan oto pazarı alanındaki çalışmalar tamamlandığında şehrimiz modern bir alana


ÇORUM (A.A) - Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Oto Galericiler Sitesi yanında faaliyet göstermesi planlanan oto pazarı alanındaki çalışmalar tamamlandığında şehrimiz modern bir alana kavuşmuş olacak dedi.
     Candan beraberindeki Çorum Oto Galericiler Derneği Başkanı Fahri Yandık ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni oto pazarı alanında incelemelerde bulundu.
     Çorum-Ankara Karayolu üzerinde yaklaşık 5 dönümlük bir alanda faaliyet göstermesi amaçlanan pazar yerinin kısa bir süre sonra hizmete açılacağını ifade eden Candan, Mevcut oto pazarı, şehir içi trafiğinde karmaşa oluşturuyordu. Bir düzensizlik hakimdi. Oto Galericiler Sitesi yanında faaliyet göstermesi planlanan oto pazarı alanındaki çalışmalar tamamlandığında şehrimiz modern bir alana kavuşmuş olacak. Mevcut oto pazarı ile birlikte araba alım satımında yaşanan karmaşa da ortadan kalkacak dedi.
     Yeni pazar yerinin etrafının tellerle çevrili olmasının da araç sahiplerine büyük avantaj sağlayacağına da değinen Candan, Yeni pazar yerinin kolay ulaşılabilir ve merkezi konumda bulunması hemşehrilerimize de gidiş gelişlerde sıkıntı yaşatmayacak diye konuştu.
     Oto Galericiler Derneği Başkanı Fahri Yandık da yeni oto pazarı için kendilerine yer tahsisinde bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Turhan Candana teşekkür etti.
    
     Yayancı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum oto pazarı yeni yerinde hizmet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER