Çözüm süreci

Çözüm süreci -MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan: -Türkiyenin teminatı ve Türk milletinin varlığının çimentosu olan MHP, bu sürece dur demek için mitingler tertiplemeye başladı


KÜTAHYA (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Türkiyenin teminatı ve Türk milletinin varlığının çimentosu olan MHP, bu sürece dur demek için mitingler tertiplemeye başladı dedi.
     Kütahyada bir kafede partililerle bir araya gelen Adan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Ağrılı ile Kütahyalıyı, Yozgatlı ile Şanlıurfalıyı, Şırnaklı ile Samsunluyu aynı haklara sahip, eşit birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak tarif ettiğini bildirdi.
     Kurduğumuz devletin adı, Türk devleti, bu milletin adı, Türk milletidir diyen Adan, şöyle konuştu:
     Bundan rahatsızlık duyan bir tek yer var o da ayrılıkçı, ırkçı terör örgütü ve onun lideridir. Bizim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyen, dış güçlerin de desteklediği eroin satan, Türk milletinin evlatlarına kurşun sıkan ayrılıkçı örgüt şu anda siyasallaştırılmış durumdadır. Türkiyenin teminatı ve Türk milletinin varlığının çimentosu olan MHP, bu sürece dur demek için mitingler tertiplemeye başladı. Bursada Kuruluş Mitingi yapacağız. Bu miting bir siyasi parti mitingi değil, bir Türkiye mitingidir. Bu miting yapılmış olursa bölücü başı bir daha karargah olmaz. Bir daha kimse gidip bölücü başından destek alamaz. Milliyetçilik, ay-yıldızlı bayrağa sadakat değil de nedir- Ay-yıldıza sadakatin bile ayaklar altına alındığı bizim ülkemizde, buna dur demek mecburiyetindeyiz.
     Toplantıya, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Sami Uzun ve Mehmet Parsak da katıldı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER