CÜde istişare toplantısı düzenlendi

CÜde istişare toplantısı düzenlendi


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) istişare toplantısı düzenlendi.
     CÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversitenin gelişmesi ve tanıtımına yönelik olarak hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
     Hazırlanan projelerin sunumlarının yapıldığı toplantıda konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, CÜnün savunma sanayi, sağlık ve ekoturizm alanlarında markalaşması için yapılacak çalışmalara destek olacağını ifade ederek, şehrin gelişmesinin üniversitenin gelişmesinden geçtiğini belirtti.
     CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ise üniversitenin gelişmesi için kendilerine destek veren milletvekili Memecana teşekkür etti.
     Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen toplantıya, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Işık Yılmaz, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu ve milletvekili Mesude Nursuna Memecanın danışmanları ile öğretim üyeleri katıldı.
     İstişare toplantısının ilerleyen günlerde tekrar yapılacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CÜde istişare toplantısı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER