CÜde stratejik bilgilendirme toplantısı düzenlendi

CÜde stratejik bilgilendirme toplantısı düzenlendi


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ), 2014-2018 stratejik plan çalışmaları kapsamında akademik ve idari personele yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     CÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, stratejik plan çalışmalarında akademik ve idari personelin yer almasının üniversitenin gelişmesi açısından önemli olduğunu belirtti.
     CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacıkın onayıyla Stratejik Plan Komisyonunun kurulduğunu bildiren Yılmaz, Bu çerçevede 14 kişiden oluşan komisyonu kurduk. Stratejik plan çalışmalarının sürdürülebilir ve başarıya ulaşması için üniversitemizin bütün birimlerinin bu çalışmada yer alması gerekiyor. Üniversitemizin geleceğini planlarken araştırma görevlisinden profesörüne kadar bütün akademik birimlerin ve idari birimlerin teklif ve görüşlerini yansıtmasını bekliyoruz ifadelerini kullandı.
     Üniversitenin tüm birimlerinin çalışmaya dahil edilmesinin daha doğru olduğuna inandıklarını aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:
     Tabandan tavana gelen bir süreç planlayarak çalışmalara başladık. Bu, planın sağlıklı yürümesi açısından son derece önemli. Çünkü bu planda alacağımız kararları sizlerle birlikte hayata geçireceğiz. Hazırlayacağımız planının üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.
     Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Yılmazın, stratejik planın hazırlanmasındaki yöntemlerle ilgili sunum yaptığı toplantıya, dekanlar, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve idari personel katıldı.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CÜde stratejik bilgilendirme toplantısı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER