Damacana sularla ilgili iddialar

Damacana sularla ilgili iddialar -Büyükşehir Belediyesi, Eskişehirde şişelenen Kalabakın değil, Düzce menşeli Kabalak markasının usulsüz bulunduğunu bildirdi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığınca usulsüz olduğu açıklanan damacana su markaları arasında yer alan Kabalakın, Eskişehirde şişelenen Kalabak markasıyla ilgisi bulunmadığını bildirdi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ve sakıncalı olduğu bildirilen markalar arasında, Düzcede faaliyet gösteren Kabalak markasının da yer aldığı hatırlatıldı.
     Kabalak markasının, Eskişehir menşeli olarak 1936dan bu yana faaliyet gösteren Kalabak Doğal Kaynak Suyu ile hiçbir ilgisi bulunmadığı, hatta Kabalak marka suyun Eskişehirde satılmadığı duyurulan açıklamada, Eskişehirin Kalabak Suyu modern tesislerde, sağlıklı ve güvenilir ortamlarda el değmeden üretilmekte, kaynağından dağıtımına kadar her aşaması gerekli testler ve analizlerden geçmektedir. Sağlık Bakanlığının yaptığı yazılı açıklamada da Eskişehirin Kalabak Su markasına dair hiçbir olumsuz sonuç bulunmamaktadır denildi.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Damacana sularla ilgili iddialar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER