Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri Karapınarda

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri Karapınarda toplandı


KONYA (A.A) - Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, aylık toplantısını Karapınarda yaptı.
     Toplantıya, Konya Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız, Karapınar Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tartan, Ilgın Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Koçak, Akşehir Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Kantarcı, Beyşehir Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akis, Konya Merkez Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kalaycı ve Kasım üstün katıldı.
     Birlik üyelerinin sıkıntılarının gündeme alındığı toplantının ardından ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Birlik üyeleri, sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu.
     Toplantılarının her ay düzenli bir şekilde yapıldığını söyleyen Karapınar Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tartan, Birliğimiz her geçen gün üye sayısını artırarak büyümektedir. Üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında, hayvancılığın daha teknolojik ve verimli yapılabilmesi için uzman takviyesi alarak seminerler konusunda öncülük yapmaktayız. Amacımız bölgemizde hayvancılığı en üst seviyeye taşımaktır dedi.
    
     Muhabir : Mithat Korkusuz
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER