Darendeden bedelli askerlik için 67 kişi

Darendeden bedelli askerlik için 67 kişi başvurdu


MALATYA (A.A) - Darendeden, bedelli askerlik için 67 kişinin müracaat ettiği bildirildi.
     Darende Kaymakamlığının organizasyonuyla her ay bir kurumda gerçekleştirilen Kurumlar Arası Bilgilendirme, İstişare ve Koordinasyon Toplantısı, Askerlik Şube Başkanlığı ile Tapu Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
     Öğretmenevi salonundaki toplantıda kurumu hakkında bilgilendirmede bulunan Askerlik Şubesi Başkanı Personel Başçavuş Ali Özbek, 15 Haziranda başvuru süresi dolacak olan bedelli askerlik uygulamasından yararlanmak için ilçeden şu ana kadar 67 kişinin müracaatta bulunduğunu ifade etti.
     Şubelerinin ana sevk zamanının 19-22 Kasım 2012 günleri arasında olacağını belirten Özbek, bu yıl 456 kişiyi askere sevk edeceklerini kaydetti.
     Özbek, Darendeden 67, Kuluncaktan da 8 kişi olmak üzere şubemize toplam 75 kişi bedelli askerlikten yararlanmak için başvurmuştur. Kuluncak ilçemizin askerlik şubesi işlemleri de Darendede yapılmaktadır. 15 Haziranın son başvuru süresi olduğu göz önünde tutulduğunda önümüzdeki günlerde başvuru yoğunluğu yaşanması beklenmektedir dedi.
     Tapu Müdürü Ethem Yalçın da geçen yıl Darendede 2 bin 758 işlem gerçekleştirdiklerini ve 300 bin lira dolayında tapu geliri elde edildiğini söyledi.
     (AST-AY-AHM)
<< Önceki Haber Darendeden bedelli askerlik için 67 kişi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER