Darendeden kısa kısa

Darendeden kısa kısa -İçme suyu şebekesinde yenileme çalışmaları başladı


MALATYA (A.A) - Darendede içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarına başlandı.
     Belediye Başkanı İsa Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, içme suyunun yenilenmesi çalışmalarına Heyiketeği Mahallesinden başladıklarını söyledi.
     Çalışma kapsamında ana isale hatlarını yenileyeceklerini, yeni su depoları yapacaklarını ve ilçenin tamamında şebekeyi değiştireceklerini belirten Özkan, içme suyu kaynağından gelen suyun eskiyen şebekede azaldığını anlattı.
     Özkan, Çalışmalar devam ederken vatandaşlarımıza bir süre rahatsızlık vereceğiz. İmkanlar ölçüsünde bu sıkıntıları en aza indirmek ve en kısa sürede nihayete erdirmek için büyük bir gayretle çalışacağız diye konuştu.
     Müteahhit firmanın birkaç ayda işi tamamlamasını beklediklerini ifade eden Özkan, daha sonra asfalt ve parke taşı çalışmasına başlayacakları sözlerine ekledi.
    
     -Yeni ambulans-
    
     Darende ilçesine tam donanımlı yeni bir ambulans gönderildi.
     Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Erhan Berk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye Malatya Sağlık Müdürlüğünden gönderilen ikinci ambulansı teslim aldıklarını söyledi.
     Berk, ambulansla ilçede görev yapmak üzere bir acil tıp teknisyeni ve ambulans şoförünün de verildiğini belirterek, vakalara müdahalede daha hızlı olunacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Darendeden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER