Darendeden kısa kısa

Darendeden kısa kısa -Darende Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Öksüztepe göreve başladı


MALATYA (A.A) - Darende Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atanan Hilmi Öksüztepe, görevine başladı.
     Arapgir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Darendeye atanan veteriner hekim Öksüztepe, 2009-2011 yılları arasında görev yaptığı kuruma bu defa bir yönetici olarak yeniden gelmenin sevinç ve heyecanı içerisinde olduğunu belirtti.
     1968 yılında Elazığda dünyaya gelen Hilmi Öksüztepe, Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden mezun oldu, Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Komutanlığında Veteriner Uzman Çavuş olarak 4 yıl görev yaptı.
     Bir süre ticaret yapan Öksüztepe 2007 yılında Tarım ve Köyişleri Bakanlığında göreve başladı. Nevşehir ve Malatyada çalışan Hilmi Öksüztepe 2009da veteriner hekim olarak Darendeye atandı. Ardından Arapgir İlçe Tarım Müdürlüğüne tayin edilerek 2.5 yıl burada çalışan Hilmi Öksüztepe, son atamayla Darende Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü oldu.
    
     -10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri-
    
     Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerle birlikte Polis Hatıra Ormanına fidan dikti. İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, 3 yıl önce ağaçlandırma alanı olarak planladıkları 5 bin 400 metrekarelik yerin çorak bir toprakken dikilen fidanlarla yeşil bir ormana dönüşmekte olduğunu söyledi.
     Şu ana kadar çam, kayısı, ceviz, ardıç ve meşe türlerinde bin 500 fidan diktiklerini kaydeden Köken, polis haftası vesilesiyle geleneksel hale getirdikleri 3. Ağaç Dikme Şenliğinde vatandaşlar ve öğrencilerle bin yeni fidanı toprakla buluşturduklarını dile getirdi.
     Personelin de katılımıyla gerçekleştirilen fidan dikiminde alandaki ağaçların bakımını düzenli olarak yaptıklarını anlatan Köken, Orman alanımıza pergolalar yerleştirerek burayı bir piknik yerine dönüştürdük. Vatandaşlarımız arzu ettiği zaman gelip aileleriyle burada zaman geçirebilir dedi.
     Bazı polisler etkinliğe çocuklarıyla katılarak fidan dikti. Fidan dikimine Garnizon Komutan Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli, Belediye Başkan Vekili Mehmet Karcı, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Erdem Gülcü de katıldı.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Ensar Özdemir
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Darendeden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER