Darendenin tanıtımına yönelik faaliyetler

Darendenin tanıtımına yönelik faaliyetler -Kaymakam Aktaş: Her geçen gün ilçemizdeki tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerimizi ziyaret edenlerin sayısı artmaktadır


MALATYA (A.A) - Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, ilçenin tanıtımına yönelik faaliyetlerin devam ettiğini söyledi.
     Aktaş, yaptığı açıklamada, hazırladıkları Turizmle Gelişen, Turizmi Gelişen Darende adlı projenin, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklendiğini belirtti.
     Bu proje kapsamında, çeşitli illeri kapsayan tanıtım atağının sürdürüldüğünü ifade eden Aktaş, ilçeye olan ilgiyi artırmayı planladıklarını belirterek, Her geçen gün ilçemizdeki tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerimizi ziyaret edenlerin sayısı artmaktadır. Yapılan çalışmalarla bu sayının daha da artırılması hedeflenmektedir dedi.
     Proje kapsamında Ankara başta olmak üzere Kayseri, Gaziantep, Kahramanmaraş gibi illerde tanıtım faaliyetleri yapacaklarını kaydeden Aktaş, ayrıca yeni aktiviteler oluşturmak amacıyla akarsu kanosu ve ATV safari motorlarının alımını yaptıklarını bildirdi.
     Son yıllardaki turizm projeleriyle Malatyanın ve bölgenin cazibe merkezi haline geldiği belirtilen Darende, Malatya ve çevre illerde tanıtılıyor. Led ekran, megalight ve bilboardlara görsel ilanlar verilerek, yörenin turistik ve kültürel değerlerine dikkat çekiliyor.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Darendenin tanıtımına yönelik faaliyetler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER