Darende Kaymakamlığı, araç filosunu yeniledi

Darende Kaymakamlığı, araç filosunu yeniledi


MALATYA (A.A) - Darende Kaymakamlığı, hizmetlerin daha koordineli ve düzenli gerçekleşmesini sağlamak için yeni iş makineleri satın aldı.
     Kaymakamlık, Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan iş makinelerinin hizmete sunulması amacıyla düzenlenen törene, Kaymakam Mehmet Aktaş da katıldı.
     Aktaş, törende yaptığı konuşmada, kepçe, kamyon, kamyonet, minibüs ve binek tipi araçlar satın aldıklarını bildirdi. Araçların çoğunluğunun bağış yoluyla sağlanan kaynakla satın alındığını ifade eden Aktaş, kendilerine ait yaklaşık 200 bin liralık bir bütçeyle de yeni araçlar satın aldıklarını belirterek, İlçemizdeki müteahhitlerin bağışlarıyla oluşturduğumuz bütçe sayesinde araçlarımızı yeniledik. İşlevsel olmayan bazı araçlarımızı sattık, onların yerine yenilerini aldık. Çalışmalarımızı yürütürken oldukça faydalandığımız araçlarımız büyük ölçüde yenilendi. Gerek alt yapı çalışmaları gerekse de lojistik anlamda çalışmalarımızda yeni araçlarımızla vatandaşlarımıza daha güzel ve verimli hizmetler üreteceğiz diye konuştu.
     Aktaş, konuşmasının ardından kurdele keserek, araçları hizmete sundu. İş makinelerini inceleyen Aktaş, operatörlerden de araçlar hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Darende Kaymakamlığı, araç filosunu yeniledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER