Demirgilden Emniyet Müdürü Kızılaya ziyaret

Demirgilden Emniyet Müdürü Kızılaya ziyaret


SİVAS (A.A) - Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Selçuk Kızılayı ziyaret etti.
     Iğdır Emniyet Müdürlüğünden Sivas Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Selçuk Kızılaya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Demirgil ve yönetim kurulu üyeleri, kooperatifin faaliyetleriyle ilgili Kızılaya bilgiler aktardı. Demirgil, Kızılaya yeni görevinde başarılar diledi.
     Emniyet Müdürü Kızılay ise Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivasta görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Önemli tarihi ve kültürel değerlere sahip Sivasın Anadolunun en iyi şehirlerinden biri konumunda olduğunu vurgulayan Kızılay, Bizler de Emniyet Teşkilatı olarak sürekli yenilenen ve gelişen görev anlayışımızla, kanunlarla verilen sorumlulukları yerine getirmek için 24 saat aralıksız görevimizin başındayız. İlimizde var olan huzur ve güven ortamını bundan sonra da devam ettirmek hem temel amacımız hem de en büyük mutluluk kaynağımızdır. Sivil toplum örgütleri, basın ve halkla koordinasyon içinde bulunarak, Sivasın daha da huzurlu bir il olması için gayret göstereceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Demirgilden Emniyet Müdürü Kızılaya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER