Demokrasi Mahallesinde Aşure ikramı

Demokrasi Mahallesinde Aşure ikramı


KAYSERİ (A.A) - Melikgazi Belediyesince bütün açılış, temel atma ile diğer sosyal ve kültürel etkinliklerde geleneksel hale getirilen aşure ikramı, TOKİ bölgesi Demokrasi Mahallesinde üstü kapalı pazar yerinde gerçekleştirildi.
     Demokrasi Mahallesindeki aşure ikramına, Melikgazi Kaymakamı Hasan Karahan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Bakırdaşı, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, mahalle muhtarları ve pazar esnafı ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     İçerisinde 12 çeşit malzemenin bulunduğunu ve 6 kazanda pişirilen yaklaşık 6 bin kişilik aşure ikramının vatandaşlar tarafından büyük bir ilgili ile karşılandığını belirten Başkan Büyükkılıç, vatandaşlara aşure ikramında bulunarak onlarla sohbet etti.
     Bölge halkına aşure ikramı sonrası kapalı semt pazar yerinin yanında yapımı tamamlanan sosyal ve spor tesislerini basın mensupları ile birlikte gezen Büyükkılıç, Aşure ikramı ile hemşehrilerimiz ile birlikte oluyoruz. Bu vesile ile sohbet ediyoruz. Yani aşure bir bakıma birlik ve beraberliğimize vesile oluyor. Bu bir sosyal paylaşımdır. Bu tür sosyal paylaşım ve dayanışma etkinliklerimiz devam edecektir dedi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Demokrasi Mahallesinde Aşure ikramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER