DenizBank ile Bursa MESO arasında işbirliği

DenizBank ile Bursa MESO arasında işbirliği protokolü


BURSA (A.A) - DenizBank ile Bursa Muhtelif Esnaf Sanatkarlar Odası (MESO) arasında, oda üyelerinin ödemelerinde kolaylık sağlayacak İşletme Kart için protokol imzalandı.
     Bursa MESO Başkanı Fehmi Duban, Hünkar Köşkünde düzenlenen imza töreninde, 2013 yılını üyelerine hizmet yılı olarak belirlediklerini ifade ederek, bir esnaf odasının üyelerine sağlaması gereken her türlü kolaylığı ve avantajı sağlamak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
     Duban, üye esnafların SGK, Bağ-Kur ve diğer ödemelerini İşletme Kart ile ATMden kolaylıkla yapabileceklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Gerektiğinde faturalarını, otomatik ödeme talimatı vererek sıraya girmek derdinden kurtulacaklar. Esnafımız bazen siftah bile yapamadan dükkanını kapatıyor. Bazen hepimiz ciddi anlamda paraya sıkışabiliyoruz. İşte bu gibi acil durumlarda İşletme Karttan hesaplarında para olmasa bile Kurtaran hesap ayrıcalığı ile faydalanabilecekler. En önemlisi İşletme Kart sahibi olan Bursa MESO üyelerimizin oda aidat masrafı gibi bir derdi olmayacak. Üyelerimizin yıllık üye aidatları Denizbank tarafından karşılanacak.
     Denizbank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya da DenizBankın esnafa özel projesiyle İşletme Kart sahibi girişimcilerİN hesaplarında para olmasa dahi Kurtaran Hesap ile acil nakit sıkıntılarını çözebileceklerini bildirdi.
     Bozkaya, protokol kapsamında, oda üyelerinin yıllık oda aidatı sorununun ortadan kalktığını belirterek, şöyle konuştu:
     Her ay düzenli olarak harcamalarını İşletme Kart ile yapan Bursa MESO üyeleri hem harcarken kazanıyor hem de yıllık oda aidatı DenizBank tarafından ödeniyor. Acil durumlarda hesaplarında nakit bulunmaması durumunda Kurtaran Hesap ile nakit ihtiyaçları bu kart ile sağlanabilir. 36 aya varan vadelerle taksitli ticari kredi ve işletme sermayesi ihtiyaçları karşılanabilir. Yapılan işbirliğiyle bu kart esnafımızın harcarken kazanmasını da sağlayacak.
    
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber DenizBank ile Bursa MESO arasında işbirliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER