Denizlide ücretsiz yaz spor okulları başlıyor

Denizlide ücretsiz yaz spor okulları başlıyor -Denizli Belediyesi, 6-15 yaş grubu tüm çocuklar için voleybol, basketbol, tenis ve atletizm branşlarında ücretsiz kurs verecek


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyesi, 6-15 yaş grubu tüm çocuklar için voleybol, basketbol, tenis ve atletizm branşlarında ücretsiz kurs verecek.
     Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim sezonunun bitmesinin ardından Yaz Spor Okulları Kursu düzenlemeye devam edeceği belirtildi.
     Kayıtların 30 Haziran 2012ye kadar devam edeceği bildirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Ücretsiz Yaz Spor Okullarına katılmak isteyenler, Denizli Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Merkez Kapalı Spor Salonuna başvuru yapabilecek. Alınacak formlar doldurulduktan sonra tekrar aynı yere teslim edilerek kayıt işlemi tamamlanacak. Belediye, ücretsiz yaz spor okullarına katılan tüm çocuklara, bir de forma hediye edecek. Okullar, Denizli Belediyesinin yaptırdığı 23 mahalledeki semt basketbol ve voleybol sahalarında düzenlenecek.
     Öte yandan, Denizli Belediyesinin, Genç Denizli Projesi kapsamında Streetball Turnuvası düzenlediği, turnuvanın 13-17 Haziran tarihleri arasında İncilipınar Parkında yapılacağı, katılmak isteyenlerin kuracakları en az 4 kişilik takımla turnuvaya başvuru yapabileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Denizlide ücretsiz yaz spor okulları başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER