Denizlideki cinayet ve intihar

Denizlideki cinayet ve intihar -Çal ilçesinde damatları tarafından av tüfeğiyle öldürülen çift ile olayın ardından intihar eden damat, toprağa verildi


DENİZLİ (A.A) - Denizlinin Çal ilçesinde damatları tarafından av tüfeğiyle öldürülen çift ile olayın ardından intihar eden damat, toprağa verildi
     İlçeye bağlı Kabalar köyünde, kayınpederi Aziz Balının (51) evine gelen Neşat Tatar (32), Aziz Balı ile kayınvalidesi Münire Balıyı (49) av tüfeğiyle öldürmüş, olay yerinin 500 metre uzağındaki Çeşmebaşı mevkisinde aynı silahla intihar etmişti.
     Pamukkale Üniversitesi adli tıp morguna kaldırılan cenazeler, otopsinin ardından morgdan alınarak Kabalar köyüne getirildi. İkindi vakti köy camisinde kılınan namaz sonrası cenazeler, köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine, Balı çifti ile Tatarın yakınları katıldı.
     Neşat Tatarın amcası Mustafa Tatar, cenaze töreni sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Anne ve babasının evine 100 metre yaklaşmama cezası verilmiş. Savcılık iki gün önce ifadesini alıp bırakmış. Sonra mezarlığa gelip kendi mezarını kazdığını duyduk. Yazık oldu dedi.
     Bu arada tören boyunca jandarma ekiplerinin önlem aldığı gözlendi.
     Kabalar köyünde çiftçilik yapan iki çocuk annesi Halime Tatar (24), eşi Neşat Tatar ile yaşadığı şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce babası Aziz Balının Çaldaki evine sığınmıştı. Eşinin barışma isteğini reddeden Halime Tatar, boşanma davası açarak, kendisini ve ailesini rahatsız ettiği iddiasıyla Neşat Tatar hakkında şikayette bulunarak koruma kararı aldırmıştı.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Denizlideki cinayet ve intihar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER