Denizlideki Sevindik Vadi Projesi

Denizlideki Sevindik Vadi Projesi


DENİZLİ (A.A) - CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Sevindik Vadi Projesinin revize edilmesi gerektiğini belirtti.
     Yurtseven, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Denizli Belediyesinin Ellez deresi üzerinde yapımına başladığı Sevindik Vadi Projesinin "Dere Yataklarının Islahı" ile ilgili genelgeye aykırı olduğunu belirtti.
     DSİ onayına sunulmayan projenin bu haliyle ileride meydana gelecek aşırı yağış ve taşkınlarda, can ve mal kaybına yol açabilecek riskler taşıdığını savunan Yurtseven, şöyle konuştu:
     "Dere yatağında inşaat yapılabilmesi için öncelikle projenin DSİnin onayına sunulması gerekmektedir. Sevindik Vadi projesi hazırlanırken kurallar ne yazık ki hiçe sayılmış makyaj ve gösteriş ön plana çıkarılmıştır. Kamuoyu önünde Denizli Belediyesini şimdiden uyarmak istiyoruz."
     Bu uyarılarımızın dikkate alınmaması durumunda, elimizdeki fotoğrafları, olayı anlatan bir yazı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğana bir dosya halinde göndereceğimizi de şimdiden ifade etmek istiyoruz."
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Denizlideki Sevindik Vadi Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER