Denizli Belediye Başkanı Zolan,

Denizli Belediye Başkanı Zolan, Çamelide büyükşehir yasasını anlattı


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediye Başkan Osman Zolan, Çameli ilçesinde büyükşehir yasasını anlattı.
     Zolan, Çameli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Hizmet Binasında düzenlenen toplantıda, Büyükşehir yasasıyla Denizlinin bir kez daha kazandığını, ilçe belediyelerinin rutin hizmetleri vermeye devam ederken büyükşehir belediyesinin de ilçelere hizmet edeceğini söyledi.
     Denizlinin 2004 yılından bu yana önemli ilerleme kaydettiğini ifade eden Zolan, Şehrimiz baştan aşağıya değişti. Aynı güzellikler ilçelerimizde de köylerimizde de olacak. Biz sizlerin hizmetkarıyız. Size eziyet etmek, farklı sıkıntılar yaşatmak için büyükşehir olmadık dedi.
     Zolan, 1999daki Marmara Depreminin ardından zarar gören Sakaryanın büyükşehir yapıldığını hatırlatarak, Bu depremin ardından bir deprem kadar daha yük getirmek için mi büyükşehir olması istendi, tabii ki hayır. Büyükşehir olunca yarası daha çabuk sarılsın, ayağa kalksın diye büyükşehir oldu. Yeni imkan vermek acılarını dindirmek için yapıldı. Sonuçta büyükşehir güzel bir projedir. İnşallah Denizlimiz de güzellikler yaşayacak diye konuştu.
     Büyükşehir belediye bütçesinin yüzde 10unun köyler için kullanılacağına dikkati çeken Zolan, Ulaşımda ise buradaki taşıma işlemini yine hak sahipleri yapmaya devam edecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi olduğunda bizim buralara gelip toplu taşıma yapma gibi bir düşüncemiz yok dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Denizli Belediye Başkanı Zolan, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER