Denizli Belediyesinden amatör spor kulüplerine 495

Denizli Belediyesinden amatör spor kulüplerine 495 bin lira yardım


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyesi, 26 amatör spor kulübüne 495 bin lira tutarında malzeme yardımı yaptı.
     Merkez Spor Salonunda yapılan malzeme dağıtım törenine, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, amatör kulüp başkanları, yöneticileri ve çok sayıda sporcu katıldı.
     Zolan, burada yaptığı konuşmada, her zaman amatör sporcuların yanında olduklarını belirtti.
     Denizlinin ulusal ve uluslararası turnuvalarda çok daha başarılı olması için amatör spor kulüplerine her türlü desteği vermek gerektiğini ifade eden Zolan, şunları söyledi:
     Belediye olarak 18 farklı branşta ücretsiz spor okulları açtık ve 7den 70e binlerce insanımıza spor yaptırdık. Amacımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkı koymaktır. Gelecekte dünya olimpiyatlarında başarı elde edilecek çocuklarımız ve gençlerimiz bugünkü amatör kulüplerde sizlerin içinde bulunuyor. Yeter ki sizlere fırsat verilsin, ne kadar yetenekli olduğunuzu tüm dünyaya göstereceksiniz. Belediye olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de her türlü desteği vermeye hazırız.
     Törende daha sonra, 26 amatör spor kulübüne, toplam 495 bin lira tutarındaki krampon, tekmelik, eşofman, kaleci eldiveni, forma, voleybol ve basketbol malzemeleri dağıtıldı.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Ayten Aydın
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Denizli Belediyesinden amatör spor kulüplerine 495 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER