Denizli Belediyesinin Hollandalı konuğu

Denizli Belediyesinin Hollandalı konuğu -Hollanda Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Naves, Denizli Belediye Başkanı Zolanı ziyaret etti


DENİZLİ (A.A) - Hollanda Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı David Naves, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolanı ziyaret etti.
     Ekonomi alanında çeşitli toplantılara katılmak üzere Denizliye gelen Naves, Zolanla makamında bir süre görüşerek buradaki temasları hakkında bilgi verdi.
     Naves, ekonomik çalışmalar dolayısıyla geldiği Denizlide ilin yöneticilerini ziyaret etme fırsatı bulduğunu söyledi. Denizlide bulunmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Naves, kent merkezindeki çalışmaları ve faaliyetleri takdir ettiğini sözlerine ekledi.
     Belediye Başkanı Zolan da Hollandadaki Almelo kentinin Denizlinin kardeş şehri olduğunu söyledi. Zolan, 36 yıl öncesine dayanan kardeşliğimizde çeşitli işbirlikleri yaşanmış ve birliktelik devam etmektedir. Bu nedenle Hollandadan bir misafir geldiğinde kardeş şehrimizden bir misafir gelmiş olarak görüyoruz. Kardeş şehrinize hoş geldiniz, sizleri burada görmekten son derece memnunuz. Bu ziyaret bizleri sevindirdi dedi.
     Zolan ve Naves, ziyaretin anısına karşılıklı hediyeler verdiler.
     (MUS-MED-JM)
<< Önceki Haber Denizli Belediyesinin Hollandalı konuğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER