Denizli İl Özel İdaresi, 12 köye

Denizli İl Özel İdaresi, 12 köye 20 bin 800 metrekare kilitli taş döşetti


DENİZLİ (A.A) - Denizli İl Özel İdaresince Güney ilçesinde 12 köye verilen 20 bin 800 metrekare kilit parke taşının döşenerek köylülerin hizmetine sunulduğu bildirildi.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kullanışlı olması dolayısıyla döşenen kilit taşları ile köylerin tozdan ve çamurdan kurtulduğunu söyledi.
     Bu bağlamda Güney ilçesinde 12 köye verilen 20 bin 800 metrekare kilit parke taşının döşenerek köylülerin hizmetine sunulduğunu ifade eden Oklu, İl Özel İdaresi tarafından karşılanan kilit parke taşları ve tel örgülerin yapım işini, Denizli İşkur Müdürlüğünün gönderdiği toplum yararına çalışan 12 adet işçi ile gerçekleştirdik. Ayrıca 8 adet köyümüze çocuk oyun parkı kuruldu. Toplum yararına çalışan işçilerimiz ile Aşağıçeşme, Ortaçeşme ve Yenikonak köy mezarlıklarının etrafını toplam 640 metrekare tel örgü ile çevirerek çevre düzenlemesini gerçekleştirdik dedi.
     Oklu, yapılan tüm bu çalışmalar ile köy içlerinin daha da modern olduğunu ifade ederek, köylere hizmetlerin her yıl artarak devam edeceğini belirtti.
    
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Denizli İl Özel İdaresi, 12 köye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER