Denizli Milli Eğitim Müdürü Akgül:

Denizli Milli Eğitim Müdürü Akgül: Yeni öğretim yılına, 964 resmi okul ve kurumumuzda yaklaşık 175 bin 699 öğrenci ve 9 bin 821 öğretmen ile başlayacağız


DENİZLİ (A.A) - Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, yeni öğretim yılına 964 resmi okul ve kurumda yaklaşık 175 bin 699 öğrenci ve 9 bin 821 öğretmen ile başlayacaklarını bildirdi.
     Akgül, yaptığı yazılı açıklamada, 2012-2013 eğitim öğretim yılının başlamasının heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, Değişen ve gelişen dünyada statik kalmak çağın dışında kalmak demektir. Dünya ülkeleriyle rekabet etmek için mutlaka gerekli değişim ve dönüşümü gerçekleştirmek gerekir dedi.
     Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitimin seviyesini elbirliği içerisinde gece gündüz çalışarak daha da artırmanın gayretinde olduklarını dile getiren Akgül, şunları kaydetti:
     Yeni öğretim yılına, 964 resmi okul ve kurumumuzda yaklaşık 175 bin 699 öğrenci ve 9 bin 821 öğretmen ile başlayacağız. Okul Öncesinde, il merkezinde Bağbaşı Hacı Semiha Kulaklı, Pamukkale Anaokulu, Üçler Anaokulu ve Gündoğdu Anaokulu olmak üzere 4 bağımsız anaokulu, ilçelerde Acıpayam Osman Manisalı Anaokulu, Beyağaç Anaokulu ve Güney Anaokulu olmak üzere 3 bağımsız anaokulu eğitime kazandırılmış olup, toplam 57 anaokulunda hizmet vereceğiz.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Halil Şahin
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Denizli Milli Eğitim Müdürü Akgül: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER