Denizli UMKE üyelerine İngilizce eğitimi veriliyor

Denizli UMKE üyelerine İngilizce eğitimi veriliyor


DENİZLİ (A.A) - Denizli Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) üyelerine, yurt dışındaki görevlerinde sağlıklı iletişim sağlayabilmeleri ve daha verimli hizmet sunmaları için İngilizce dil eğitimi verildiği bildirildi.
     Denizli Sağlık Müdürü Erdoğan Taş, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyede ya da yurt dışında meydana gelen afet ve olağan dışı durumlarda sağlık hizmetleri sunmak üzere illerde UMKElerin kurulduğunu hatırlattı.
     Denizli UMKE üylerinin kişisel gelişimleri için yeni bir projenin uygulamaya konulduğunu ifade eden Taş, şunları kaydetti:
     Tüm Denizli UMKE üyelerinin yurt içi ve yurt dışı çalışmalarında daha verimli hizmet sunması ve iletişim sağlaması, ayrıca kurumsal kalite değerlerinin artırılması için yabancı dil eğitimi kursları başlatılmıştır. Eğitimler her üyenin İngilizce dilini özellikle medikal alanda ve kişisel iletişimde yeterli seviyeye gelmelerini sağlayıncaya kadar devam edecektir. x
     Eğitimler hem dil bilgisi düzeyinde hep de mesleki konuşma şeklinde olacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı Halk Eğitim Merkezince birimimizde uygulanacak İngilizce dil eğitimi sonunda başarılı UMKE personeline başarı seviyelerine göre sertifikaları verilecektir.
     (MUS-UFK)
<< Önceki Haber Denizli UMKE üyelerine İngilizce eğitimi veriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER