Dereçine ortaokulu öğrencilerinin büyük başarısı

Dereçine ortaokulu öğrencilerinin büyük başarısı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Sultandağı ilçesine bağlı Dereçine beldesi Ortaokulu öğrencileri Denizlide yapılan 100 Temel Eser okuma yarışmasında dereceye girdi.
     Dereçine Ortaokulu Müdürü Ömer Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Denizli Servergazi Eğitim Kurumlarının 100 Temel Okuma Yarışmasına Ege ve Akdeniz bölgelerinden 150 eğitim kurumundan 580 öğrencinin katıldığını, Dereçine Ortaokulu olarak üçüncü kez katıldıkları kitap okuma yarışmasında 1 gümüş 3 bronz madalya kazandıklarını söyledi.
     Yıldız, Yarışmaya Afyonkarahisardan katılan okullar arasında bireysel sıralamada 1,3,4 ve 5inciliği Dereçine Orta Okulu elde etti. Yarışmaya katılan ve tüm öğrencileri madalya kazanan tek okul Dereçine Orta Okulu öğrencileri. Bu başarı, öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi sevindirdi. Yarışmada Gözde Gölcü, Ayşe Nur Yakut ve Gamze Ergin bronz madalya, Seyhan Gedikkaya ise gümüş madalya kazandı. Bu başarıda emeği geçen okul öğretmenlerimiz teşekkür ederim ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Sinan Kutlar / Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dereçine ortaokulu öğrencilerinin büyük başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER