Derinceye 4 bin ton asfalt döküldü

Derinceye 4 bin ton asfalt döküldü


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesinin birlikte gerçekleştirdiĞİ çalışmalarda iki mahallede toplam 4 bin tonluk asfaltlama çalışması yapıldı
     Derince Belediyesinden yapılan açıklamada, İSU tarafından Derincenin 3 mahallesinde birden başlatılan altyapı çalışmasının tamamlanan bölümlerinde asfaltlama işlemine geçildiği bildirildi.
     İSUnun içme su ve yağmur su boruları ile kutu menfez çalışmalarını tamamlayarak teslim ettiği cadde ve sokaklar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi tarafından asfaltlanıyor.
    
     -4 bin ton asfalt -
    
     Çınarlı Mahallesi sınırları içerisinde kalan Nihat Erim Caddesi, 20 metrelik yol (Gaffar Okan Caddesi) ile Ulusu Sokak üçgeninde kalan ve İSU tarafından teslim edilen Ulusu, Korutürk, Orbay, Kazım Orbay, Yalın, Arda, Çakıcı Sokak ile Atatürk Caddelerinin asfaltlanması tamamlandı.
     Yapılan çalışmalarda 4 bin ton asfalt kullanıldı.
    
     - 30 yıllık borular -
    
     İbnisina Mahallesinde de geçen yıllarda imara açılan Çağlayan Sokak ve Kum Sokak ile yine aynı mahalledeki Mesut Sokak da asfaltlandı.
     Çınarlı, Deniz ve Çenedağ Mahallelerinde yapılan çalışmaların yüzde 50si tamamlandığı, 30 yıl önce döşenen içme suyu borularının yenilenmesi çalışmaları neticesinde ilçe halkının daha da temiz bir içme suyuna kavuşacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Derinceye 4 bin ton asfalt döküldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER