DEÜ Bahar Şenliği tanıtım toplantısı

DEÜ Bahar Şenliği tanıtım toplantısı -DEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahar: -Öğrenciler, yılın yorgunluğunu şenlikle atacak


İZMİR (A.A) - Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakkı Bahar, DEÜ öğrencilerinin, 5-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek bahar şenliğinde yılın yorgunluğunu atacağını söyledi.
     Prof. Dr. Bahar, DEÜ 2012 Bahar Şenliği tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, zorlu bir akademik dönemin sonunda öğrencilere verilecek en güzel hediyenin bahar şenliği olduğunu belirtti.
     Her yıl geleneksel olarak düzenlenen DEÜ Bahar Şenliğinde çok sayıda etkinliğin gerçekleşeceğini ifade eden Prof. Dr. Bahar, Öğrenciler, yılın yorgunluğunu atarken, yaklaşan sınavlar öncesi keyifli vakit geçirecek. Bahar şenliğinde Şebnem Ferah, Murat Boz, İskender Paydaş, Grup Seksendört, Luxus ve Moğollar gibi birbirinden ünlü isimleri ağırlayacağız. Dolu dolu bir program oluşturduk dedi.
     5-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek şenlik kapsamında, konserler, dans gösterileri, fotoğraf günleri, resim sergisi gibi etkinliklerin yanı sıra Hitit kültürü de düzenlenen paneller ve defilelerle tanıtılacak.
     (ZEY-RMZ)
<< Önceki Haber DEÜ Bahar Şenliği tanıtım toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER