DHMİ Genel Müdürü Birdal, havaalanı inşaatını

DHMİ Genel Müdürü Birdal, havaalanı inşaatını inceledi


KASTAMONU (A.A) - Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdalın, yapımı devam eden Kastamonu Havaalanı inşaatında incelemelerde bulunduğu bildirildi.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, yaptığı yazılı açıklamada, Birdalın, DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Funda Ocak ve beraberindeki teknik heyetle havaalanında incelemede bulunduğu belirtildi.
     Birdalın hava alanı inşaatını havadan ve yerden incelemesinin ardından İl Özel İdaresi yetkililerinden bilgi aldığını ifade eden Karahasan, şunları kaydetti:
     Birdala bu yıl sonuna kadar havaalanını bitirmeyi planladığımızı bildirdik. Eğer mevsimsel bir sıkıntı olmazsa bu süreci yerine getireceğimizi söyledik. Fiziki ya da parasal anlamda herhangi bir sıkıntımız olmadığını ve çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini belirttik. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu havaalanı sadece bizim değil tüm bölgenin havaalanı olacaktır. Bu hedefimizi gerçekleştirebilmek için tüm gücümüzü seferber ederek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber DHMİ Genel Müdürü Birdal, havaalanı inşaatını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER