Didimde Canlı Müzik Ruhsat Harcı düzenlemesi

Didimde Canlı Müzik Ruhsat Harcı düzenlemesi -Didim Turizm Derneği Başkanı Atabay: Dilekçemiz neticesinde konu meclis gündemine alınarak, adil olduğuna inandığımız kademeli bir fiyatlandırma yapıldı


AYDIN (A.A) - Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay, Didim Belediye Meclisi tarafından görüşülerek yeniden yapılandırılan Canlı Müzik Ruhsat Harcı fiyatlarını adil bulduğunu bildirdi.
     Atabay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Didim Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısında Canlı Müzik Ruhsat Harcına yapılan iyileştirmeyi olumlu bulduklarını söyledi.
     Dernek Başkanı Atabay, canlı müzik yapan işletmelerden düzenleme öncesinde ruhsat harcı olarak 3 bin 600 lira talep edildiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:
     İşletmecilerimiz kısa olan sezonda, Canlı Müzik Ruhsat Harcı için bu rakamları ödemekten dolayı sıkıntı yaşıyordu. Biz de dernek olarak işletmecilerimizin bu sıkıntılarını bir dilekçe ile belediyemize sunduk. Dilekçemiz neticesinde konu meclis gündemine alınarak, adil olduğuna inandığımız kademeli bir fiyatlandırma yapıldı. Bu konuda duyarlı davranan belediye Başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.
     Atabay, işletmelere de çağrıda bulunarak, Tüm işletmeci arkadaşlarımızın cezai işlemle karşılaşmaları için yasayı uygulaması gerekir dedi.
    
     Muhabir: Bahri Aşık /Suat Deniz / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Didimde Canlı Müzik Ruhsat Harcı düzenlemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER