Dinardan kısa kısa

Dinardan kısa kısa -Doğalgaz geçen yolların iyileştirmesi yapıldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinar ilçesinde doğalgaz geçen yolların iyileştirmesi yapıldı.
     2012 yılı içinde Afyon Aksa Doğalgaz Bölge Müdürlüğü tarafından ilçede yapımı gerçekleştirilen doğalgaz hattı geçen yolların iyileştirilmesi Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı.
     İlçe İtfaiye, Dörtyol ve Yeni mahallelerden doğalgaz hattı geçen yollarda bin 547 ton mıcır kullanılarak yolların tamir ve bakımı yapıldı.
    
     -Dinarın içme su depoları incelendi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Eldere mevkisinde bulunan içme suları ana deposunda incelemelerde bulundu.
     Acar, depo sorumlusu belediye personeli Özcan Yıldırımdan su deposu, pompa motorları, hijyen ve klor hakkında bilgi aldı.
     Depo çevresinde de incelemelerde bulunan Acar, eski dönem Belediye Başkanı Kadir Veziroğlu tarafından 1979 yılında takılan eski motorların yerine kısa zaman önce yenilenen motorların değiştirilmesiyle, eski motor ve boruların iş atölyesine kaldırılması talimatını verdi.
     Depo iç ve dış kısımlarında da tadilata gidilmesi gerektiğini belirten Acar, güvenlik nedeni ile pencerelerin kapatılması veya demir korkuluk yapılmasını istedi.
    
     -Dinarda 7. Geleneksel Türkçe Şöleni hazırlıkları
    
     (Fotoğraflı)
    
     Dinar ilçesinde bulunan Fatih Ortaokulunda bu yıl 7ncisi düzenlenecek Geleneksel Türkçe Şöleni hazırlıkları kapsamında Okul Müdürü Mehmet Öztürk, Müdür Yardımcısı Mehmet Çetin, öğretmenlerden Murat Nail Üner, Bulut Üner ve Okul Aile Birliği Başkanı Yahya Özçelik Belediye Başkanı Saffet Acarı ziyaret etti.
     Ziyarette, Okul Müdürü Mehmet Öztürk ve okul yönetimi 4 Mayısta Fatih Ortaokulu tarafından düzenlenecek 7. Geleneksel Türkçe Şöleni etkinlikleri hakkında Acara bilgi verdi.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Canan Tükelay
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Dinardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER